Computers & laptops

Reparatie, advies en ondersteuning

Introductie

Een laptop of computer is tegenwoordig niet meer te missen. Of u uw apparaat nu gebruikt voor uw werk, opleiding of prive, als het niet werkt is dat erg vervelend.

Autimatisch biedt verschillende dingen aan op het gebied van laptops en computers. Zo kunnen wij u helpen met diverse problemen, advies geven voor een nieuw apparaat of uitleg geven over het gebruik van uw apparaat.

Wat kunnen wij voor u doen

Mijn apparaat is traag

Heeft u een laptop of computer van minder dan 5 jaar oud, die erg traag is? Wij kunnen uw apparaat onderzoeken om de oorzaak te achterhalen, en deze vervolgens op te lossen

Mijn apparaat doet vreemd

Werkt uw laptop of computer anders dan normaal? Verdwijnen er dingen of doet uw laptop dingen uit zichzelf? Dit kan komen door achterstallig onderhoud of mogelijk een virus. 

Mijn apparaat is defect

Start uw apparaat niet meer op? Is uw scherm gebarsten of is er iets anders defect? Geen probleem, wij kunnen het repareren.

Ik ben opzoek naar een nieuwe laptop of computer

Het uitzoeken van een nieuwe laptop of computer kan erg lastig zijn. Er is natuurlijk heel veel keus. Wij helpen je graag met het kiezen van een laptop die bij jou past. Daarnaast bouwen wij ook computers op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u een vraag of probleem?

Wij helpen u graag verder!