Websites

Laat Autimatisch uw website ontwerpen

Website ontwerp

Een professionele website is tegenwoordig essentieel. Bijvoorbeeld om uw bedrijf vindbaar te maken, uw producten te verkopen of iets te delen.

Bekijk hieronder de verschillende pakketten die wij aanbieden. U kunt ook een pakket aanvragen die voldoet aan uw eisen en budget.

Basis

€695

Business

€1099

e-Commerce

€1595

Wat valt er onder het "onderhoud" van mijn website?

U kunt er voor kiezen om maandelijks onderhoud bij te bestellen. Autimatisch zal dan maandelijks uw site, plugins en thema’s updaten. Indien gewenst voegen wij nieuwe producten toe aan uw webstore en kunnen we nieuwe pagina’s toevoegen, en huidige pagina’s wijzigen. Als u vragen heeft over wat er wel en niet onder het onderhoud valt, neem dan gerust contact met ons op.

Zorg voor een betrouwbare webhosting

Qua webhosting bent u vrij een hostingpartij naar keuze te kiezen, mits deze aan te technische eisen van WordPress voldoet. U kunt contact met ons opnemen, zodat wij u advies kunnen geven over een hosting.

Hoe kom ik aan een domein?

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan een domein te komen. U mag natuurlijk zelf kiezen waar u uw domein koopt, maar ook hierbij kunnen wij u persoonlijk advies geven.

Custom

Een pakket volledig op maat gemaakt.

Autimatisch heeft speciale pakketen voor bijvoorbeeld studenten & non profit organisaties. 

U kunt contact met ons opnemen om samen een pakket samen te stellen.