Websites

Laat Autimatisch uw website ontwerpen

Website ontwerp

Een professionele website is tegenwoordig essentieel. Bijvoorbeeld om uw bedrijf vindbaar te maken, uw producten te verkopen of iets te delen.

Bekijk hieronder de verschillende pakketten die wij aanbieden. U kunt ook een pakket aanvragen die voldoet aan uw eisen en budget.

Basis

€ 495

Business

€ 695

e-Commerce

€ 995

Wat valt er onder het "onderhoud" van mijn website?

U kunt er voor kiezen om maandelijks onderhoud bij te bestellen. Autimatisch zal dan maandelijks uw site, plugins en thema’s updaten. Indien gewenst voegen wij nieuwe producten toe aan uw webstore en kunnen we nieuwe pagina’s toevoegen, en huidige pagina’s wijzigen. Als u vragen heeft over wat er wel en niet onder het onderhoud valt, neem dan gerust contact met ons op.

Zorg voor een betrouwbare webhosting

Qua webhosting bent u vrij een hostingpartij naar keuze te kiezen, mits deze aan te technische eisen van WordPress voldoet. U er ook voor kiezen uw website te hosten bij Autimatisch, meer hierover leest u hieronder

Custom

Een pakket volledig op maat gemaakt.

Autimatisch heeft speciale pakketen voor bijvoorbeeld studenten & non profit organisaties. 

U kunt contact met ons opnemen om samen een pakket samen te stellen.

.nl domein

€18

Per jaar

In dit pakket zorgt Autimatisch voor uw domein. Wij zorgen ervoor dat uw domein goed samen werkt met uw website en andere benodigheden. U blijft natuurlijk zelf de eigenaar van het domein

Hoe kom ik aan een domein?

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan een domein te komen. U mag natuurlijk zelf kiezen waar u uw domein koopt, maar ook hierbij kunnen wij u persoonlijk advies geven.

U kunt natuurlijk ook voor ons domein pakket kiezen. Wij bieden standaard een .nl domein aan maar andere domeinnamen zijn in overleg ook mogelijk. 
Als u er voor kiest uw domein te kopen via Autimatisch. Zorgen wij ervoor dat deze word gelinkt aan uw website en eventueel andere doeleinden zoals google workspace. 

Webhosting van Autimatisch

U kunt er voor kiezen om uw website te hosten bij de provider van Autimatisch. Hierbij zorgen wij voor een 99,99% uptime garantie en een hoge snelheid

Webhosting

€65

/jaar