Websites

Ontwerp, design & onderhoud

Introductie

Een professionele website is tegenwoordig essentieel. Bijvoorbeeld om uw bedrijf vindbaar te maken, uw producten te verkopen of iets te delen.

Bekijk hieronder de verschillende pakketten die wij aanbieden. U kunt ook een pakket aanvragen die voldoet aan uw eisen en budget.

pakketten

Basis

€ 495

Business

€ 695

E-Commerce

€995

Belangrijke punten

Wat valt er onder het "onderhoud" van mijn website

U kunt er voor kiezen om maandelijks onderhoud bij te bestellen. Autimatisch zal dan maandelijks uw site, plugins en thema’s updaten. Indien gewenst voegen wij nieuwe producten toe aan uw webstore en kunnen we nieuwe pagina’s toevoegen, en huidige pagina’s wijzigen. Als u vragen heeft over wat er wel en niet onder het onderhoud valt, neem dan gerust contact met ons op.

Hosting

Qua webhosting bent u vrij een hostingpartij naar keuze te kiezen, mits deze aan te technische eisen van WordPress voldoet.
U er ook voor kiezen uw website te hosten bij Autimatisch, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben een student of non-provit organisatie

Autimatisch biedt speciale pakketten aan voor studenten en non-provit organisaties. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Hoe kom ik aan een domein?

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan een domein te komen. U mag natuurlijk zelf kiezen waar u uw domein koopt, maar ook hierbij kunnen wij u persoonlijk advies geven.

Ik heb al een website, deze moet worden onderhouden

Als u al een website heeft die moet worden onderhouden, kunnen wij dat voor u doen. Hierbij maken wij een offerte op maat afhankelijk van de grootte van uw website en het nodige onderhoud. Ook kunnen wij u leren de website zelf te onderhouden.